Meikkivälineet – Kasvot

1200 Puuterisivellin

Tällä erittäin pehmeällä puuterisiveltimellä viimeistelet meikkisi. Sipaise puuteria kevyesti alueille, jotka haluat mattapintaiseksi. Tai tuo valoa illuminator-tuotteesta kasvojen korkeimpiin kohtiin. Käytä puuteria aina mahdollisimman pieniä määriä.
2

1202 Meikkivoidesivellin

Huoliteltu ja siisti meikkipohja syntyy pehmeällä meikkivoidesiveltimellä. Ota sävyä pieniä määriä siveltimeen ja levitä meikkipohja kasvoille pienillä vedoilla. Taputtele enemmän peittävyyttä vaativille alueille uusi kerros. Sopii myös nestemäisten meikkivoiteiden kanssa käytettäväksi.
4

1230 Bambu Deluxe -peitevoidesivellin

Peitevoidesiveltimellä levität sekä voidemaisen että puuterimaisen peiteaineen. Taputtele niihin kasvojen osiin, jotka kaipaavat meikkipohjan lisäksi peittävyyttä. Kerrosta ohuita kerroksia ja häivytä.
14

1271 Meikkisienisivellin

Tämä sivellin on odotettu uutuus meikkisienien ystäville! Sienen muoto on tehty tavoittamaan nenänpielet ja silmän alue. Varsi helpottaa levittämistä ja tekee nestemäisen meikkivoiteen levittämisestä hygieenisempää. Bakteerit käsistä eivät enää kulkeudu sieneen!
31

1248 Meikkivoidesivellin hylsyllä

Tämä meikkivoidesivellin on muotoiltu ergonomisesti tavoittamaan nenänpielet ja muut kasvojen kulmat. Taputtele nestemäinen meikkivoide kevyin vedoin ja luo kuulas meikkivoidepohjustus. Hygieeninen korkki sulkee siveltimen ja pitää sen puhtaana myös meikkipussissa.
18

1229 Bambu-aurinkopuuterisivellin

Suurella ja pehmeällä aurinkopuuterisiveltimellä levität bronzer- tuotteesi pehmeästi kasvojen ulompiin osiin ja poskiluun alle. Voit käyttää sivellintä myös dekolteen alueella korostamaan solisluiden varjoja.
13

1201 Poskipunasivellin

Korosta kevyesti poskipäitäsi pyöräyttämällä punaa pieniä määriä kerrallaan. Sivellin soveltuu hyvin perinteisen tai mineraaliposkipunan levittämiseen. Erittäin pehmeä harja.
3

1214 Kabuki-sivellin

Kabukien klassikko! Tämä uskomattoman pehmeä kabuki-sivellin levittää minkä tahansa mineraalimeikkipohjan todella luonnollisen näköiseksi. Harjan rakenne on muotoiltu niin, että se vapauttaa levitysvaiheessa mineraalituotetta juuri sopivan määrän kerrallaan. Pyörittelevät liikkeet nostavat ihosi omia rasvoja pintaan, jolloin lopputulos on kuulas ja voidemainen.
9

1290 Bambu-viimeistelysivellin

Tällä napakamman pehmeällä viimeistelysiveltimellä pehmennät kaikki kasvomeikkisi rajat ja luot vaikutelman ammattimaisesta lopputuloksesta. Pyörittele läpi bronzerin, irtopuuterin ja poskipunan rajat. Tuloksena hyvin häivytetty meikkipohja. Pitkä varsi helpottaa työskentelyä.
30

1246 Bambu-viimeistelysivellin

Silkkisen pehmeällä ja kabuki-muotoisella viimeistelysiveltimellä pehmennät kaikki kasvomeikkisi rajat ja luot vaikutelman ammattimaisesta lopputuloksesta. Pyörittele läpi bronzerin, irtopuuterin ja poskipunan rajat. Tuloksena hyvin häivytetty meikkipohja.
17

1254 Irtopuuteri- & korostussivellin

Ammattilaisten suosikkisiveltimellä luot muotoa poskipäihin. Perhosmainen muoto helpottaa valotuotteiden levittämistä ja tuo juuri sopivan määrän sävyä kerrallaan. Poskiluun alla myös varjostusväri levittyy pehmeästi.
22

1275 Huulipunasivellin

Huoliteltu sekä kestävä suukkosuu syntyy huulisiveltimellä levitetystä huulipunasta. Tällä siveltimellä pehmennät myös huulipunan rajauksen, jolloin lopputulos on luonnollinen. Kierrätetystä alumiinista valmistettu varsi pysyy napakasti kädessä. Korkki pitää siveltimen puhtaana ja menossa mukana.
27

1255 Vartalon & dekolteen sivellin

Kauniin kasvomeikin kruunaa huoliteltu kaulan ja kasvojen iho! Tällä suurella ja pehmeällä siveltimellä ehostat myös dekolteen. Levitä pehmästi dekoltee-alueelle mineraalimeikkiä tai tuo ruskettunutta hehkua bronzer-tuotteestasi käsivarsiin.
23