Meikkivälineet – Sivellinsetit

1206 Essential Eye set

Tässä aloituspakkauksessa on kaikki tärkeimmät perussiveltimet. Sisältää: Peitevoidesiveltimen, poskipunasiveltimen, luomivärisiveltimen, silmänrajaussiveltimen ja kulma- & ripsikamman. Pakkauksessa mukana sievä ja ekologinen meikkipussi, joka pitää siveltimet siisteinä.

7

1213 Viisiosainen sivellinsetti

Tämä mineraalisivellinsetti soveltuu käytettäväksi erityisen hyvin mineraalimeikkien kanssa, mutta voit käyttää sitä myös kiinteiden meikkien levittämiseen. Pakkaus sisältää peiteainesiveltimen, mineraalipuuterisiveltimen, mini-kabukin ja luomivärisiveltimen. Pakkauksessa mukana sievä ja ekologinen meikkipussi, joka pitää siveltimet siisteinä.

8

1227 Kuusiosainen luomivärisetti

Sivellinsetti täydellisen silmämeikin tekemiseen. Pakkaus sisältää ison luomivärisiveltimen, viistopäisen luomivärisiveltimen, pienen varjostussiveltimen, pehmeän rajaussiveltimen ja häivytyssiveltimen. Pakkauksessa mukana sievä ja ekologinen meikkipussi, joka pitää siveltimet siisteinä.

12

1253 Täydellinen meikkipohjasivellinsetti

Tällä sivellinsetillä luot täydellisen meikkipohjan meikkiammattilaisten tapaan. Pohjustus näyttää kuulaalta ja luonnolliselta peittäen silti virheet. Sivellinsetti sisältää litteän peiteainesiveltimen, peiteaineen häivytys-/viimeistelysiveltimen rajojen häivyttämiseen, pienen meikkivoidesiveltimen nenänpieliin ja silmänalueelle, meikkipohjasiveltimen kasvojen isommille alueille ja puuterisiveltimen. Siveltimet tulevat napakassa pakkauksessa, jossa ne säilyvät pitkään.

21

1289 Viisiosainen viimeistelysetti

Tällä sivellinsetillä viimeistelet meikkisi ja annat sille huolitellun loppusilauksen.

28

1272 Kaikki mitä tarvitset -setti

Tämän hienostuneen sivellinsetin avulla pysyt huoliteltuna aamusta iltaan. Sopii mukaan erityisen hyvin kiireisiin päiviin, jolloin päivä jatkuu suoraan iltaan. Pitää sisällään tärkeimmät siveltimet, joilla raikastat ja korjailet meikkiäsi päivän aikana. Sisältää pyöreäkärkisen peiteainesiveltimen, pehmeän puuterisiveltimen, huuli-/silmänrajaussiveltimen, luomivärisiveltimen ja smudge-siveltimen silmänrajauksen korjailuun. Pakkauksessa mukana sievä ja ekologinen meikkipussi, joka pitää siveltimet siisteinä.

25a
25
25c