Meikkivälineet – Silmät

1288 Bambu-aplikaattorit (20kpl)

Pikkuiset aplikaattorisiveltimet kulkevat kätevästi mukana meikkipussissa ja matkalla. Kolme eri kokoa: rajaukseen, luomiväriin ja häivytykseen. Pakkaa mukaan vain meikkipaletti.

1

1203 Luomivärisivellin

Tällä erittäin pehmeällä luomivärisiveltimellä levität vaaleita luomivärisävyjä koko liikkuvan luomen alueelle tai häivytät kauniisti tummempia. Sopii hyvin myös banaanivarjostuksen häivyttämiseen. Tee häivytys aina puhtaalla siveltimellä. Sopii käytettäväksi perinteisten tai mineraaliluomivärien levitykseen.

5

1204 Silmänrajaussivellin

Helppo ja kaunis rajaus syntyy tämän siveltimen avulla. Siveltimen napakka kärki pitää viivan helposti hallittavana, ja lopputulos on siisti. Rajaustuotteena voit käyttää nestemäistä, geelimäistä tai kuivaa luomiväriä.

6

1245 Smokey eyes -sivellin terottimella

Tämä sivellin käy moneen tarkoitukseen. Sillä pehmennät ripsirajassa kulkevan kynärajauksen tai värität luomivärin avulla koko liikkuvan luomen yhdellä suosikkisävyllä. Helppo tapa saada smokeyeyes -look. Siveltimessä mukana eyeliner-kynälle sopiva terotin!

15

1205 Ripsi- ja kulmaharja

Huolittele ripset ja kulmat tämän pyöröharjan avulla. Siisti kulmat ennen sävyn levittämistä ja harjaa pois paakut ripsivärin jälkeen. Näin yleisilme meikissäsi pysyy luonnollisen kauniina.

30

1223 Bambu-minisivellin (6 kpl)

Minisiveltimet kulkevat kätevästi meikkipussissa siellä missä sinäkin. Monikäyttöisillä siveltimillä levität luomivärin, huulipunan ja peitetuotteen sekä siistit meikkiäsi päivän aikaan.

11