Kylpyvälineet

7408 Eco Kylpykukka

Valmistettu 100% kierrätetystä verkosta. Ensimmäinen laatuaan! Tuotteella saat ylellisen ja runsaan vaahdon, jolla peset koko vartalon ihon hellävaraisesti. Värit Petroli, sitrus ja aqua.

w9

7400 Bambu varrellinen harjapesin

Perusharjan tukeva varsi valmistettu bambusta. Pehmeät harjakset pesevät hellävaraisesti koko vartalon. Voidaan käyttää myös kuivaharjaukseen ihon pintaverenkiertoa kiihdyttämään. Lopputuloksena nuorekas iho.

w31

7423 Pesukäsine

Valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Kuorivat pesuhanskat, joilla kuorit vartalon ihon yhdessä lempisuihkusaippuasi kanssa. Näitä pesukäsineitä voit käyttää kuorintaan myös kuivana, jolloin kiihdytät tehokkaasti myös pintaverenkiertoa ja tehostat aineenvaihduntaa. Säännöllinen hieronta kiinteyttää ihoa.

w12

7409 Selluloosieni kasvoille

Valmistettu luonnonselluloosasta. Nämä luonnolliset, pehmeät kasvosienet puhdistavat ihon liasta, rasvasta ja meikistä. Käytetään kasvojenpuhdistustuotteen kanssa. Lopputuloksena raikas iho.

w5

22715 Rami & Bambu pesukinnas

Valmistettu rami- ja bambukuidusta. Pesee hellästi koko vartalon ihon kevyesti kuorien. Vaahdotetaan lempisuihkuvoiteen kanssa ja pestään iho pyörivin liikkein. Miellyttävä myös herkällä iholla.

w32