Tarinamme.

EcoTools on syntynyt intohimosta luontoon ja kauneuteen. EcoTools lanseerattiin vuonna 2008 ja sarja on siitä alkaen laajentanut kauneustuotteiden valikoimaansa. Uskomme, että yhdessä voimme tehdä maailmasta kauniimman paikan elää. Meitä inspiroi sisäinen ja ulkoinen kauneus sekä maailma ympärillämme. Haluamme näyttää arjessa huolitelluilta ja tuntuu hyvältä tehdä se ympäristöystävällisillä valinnoilla. Myönnämme ettei hektisessä elämänmenossa ja kiireisessä arjessa ole aina helppoa toimia ekologisesti. EcoTools on tiedostetusti valmistettujen kauneusvälineiden markkinajohtaja. Sarja on saanut erityisesti huomiota uskomattoman pehmeillä meikkisiveltimillään. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota valikoiman innovatiivisia ja ekologisesti valmistettuja meikkivälineitä sekä kylpytuotteita.
Tulla ihanan näköiseksi, elää ekologisesti ja tehdä hyvää ympäristölle on se mitä me haluamme olla!

Meikkisiveltimet

EcoTools® meikkisiveltimistä se kaikki alkoi! Miellyttävän sileä bambuvarsi, kestävä, kierrätetty alumiini ja käsittämättömän pehmeät harjaosat ovat EcoToolsin sydän. Meikkisiveltimemme näyttävät kauniilta ja ovat valmistettu luontoa kunnioittaen. EcoTools tuotteita ei ole testattu eläimillä ja harjaosat ovat synteettistä taklonia. Siksi tuotteet soveltuvat myös vegaaneille. Ecotools tuotteet on valmistettu 95% kierrätysmateriaaleista tai nopeasti uusiutuvista luonnon raaka-aineista. Kaikki EcoTools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia.

Kylpytuotteet

Kylpytuotteet puhdistavat, uudistavat ja kuorivat vartalon ihon heleäksi. EcoTools® pehmeät kylpytarvikkeet eivät ainoastaan tunnu miellyttävältä vaan ne ovat myös valmistettu ympäristöä kunnioittaen, innovatiivisesti ja ekologisesti muun muassa seuraavista materiaaleista: uusiutuvasta bambusta, 100% kierrätetystä muovista, synteettisistä harjaksista. Tuotteet sisältävät myös pehmeitä luonnonkuituja.

Sivellinpussi

Säilytä EcoTools® – meikkisiveltimesi siistinä pienessä sivellinpussissa joka tulee aina tuotteen mukana. Tuotteet ovat tehty puuvilla-hamppu -sekoitteesta ja se soveltuu siveltimen säilyttämiseen erinomaisesti matkalla tai käsilaukussa.

Pakkaukset

Pakkaamme EcoTools tuotteet ympäristöystävällisesti. Käytämme kierrätettyä muovia ja voidaan kierrättää. Huomaathan silti ottaa pakkauksen talteen pitämään siveltimesi puhtaana!

Elää kauniisti.

Elää kauniisti (Living Beautifully) on toimintamme johtoajatus. Haluamme antaa ihmisille välineet näyttää kauniilta ja elää kauniisti. Vuodesta 2007 alkaen EcoTools on antanut tukensa organisaatioille maailmanlaajuisesti joiden tavoitteena on ollut tehdä maailmasta terveellisempi (ja kauniimpi) paikka elää. Vuonna 2013 olemme olleet mukana lanseeraamassa ylpeästi EcoTools Living Beautifully -projektia. Kuten olemme tehneet jo useita vuosia, Living Beautifully projekti tarjoaa meille mahdollisuuden tukea organisaatioita jotka toiminnallaan tukevat EcoToolsin omia tavoitteita vihreiden ja kauniiden arvojen puolesta. Mutta tämä ei olisi mitään ilman sinua! EcoToolsin kansainvälinen Living Beautifully projekti on suunniteltu siten että myös sinä voit vaikuttaa hyväntekeväisyyskohteen valintaan!  
Tiedotamme EcoTools Suomi Facebook sivumme kautta seuraavasta kansainvälisestä äänestyksestä! Ole mukana vaikuttamassa seuraavan kohteen valintaan!
EcoTools Facebookissa!
ecotools_gives_back